top of page

Blogs for elevation and inner joy

Mijn eerste BlogPost

Een spannend en uitdagend avontuur: ik begin een Blog. Ondanks veel positieve verhalen, was het nooit in mij opgekomen dat dit misschien ook relevant voor mij zou kunnen zijn.

Nu ben ik over stag. Ik sta op een punt in mijn leven waar vrijwel alles mogelijk is. Ik kan een baan gaan zoeken binnen de Hydrologie, ik kan huismoeder zijn van Jasmijn en eventueel nog een tweede kind, ik kan met yoga en coaching aan de slag, ik kan een grote reis maken etc... Ik vind zoveel leuk, interessant en belangrijk genoeg dat kiezen moeilijk wordt. Bovendien wil ik geen van mijn passies uitsluiten. Ik heb mij laten vertellen dat Bloggen helpt om meer helderheid en sturing in je eigen leven te krijgen, nou dat kan ik nu wel gebruiken!

What beholds a new start?

Daarnaast wil ik graag mijn inzichten om een positief leven te creëren graag delen met de wereld en hoop ik dat je er nog wat van opsteekt ook!

Zodoende hierbij mijn eerste Blog als huldiging van de start van mijn nieuwe website!

En jij? Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. Heb jij ervaring met bloggen? En zo ja, wat zijn jouw bevindingen? Heb je nog tips? Of wat zou voor jou de reden zijn om met een blog te beginnen? Laat iets achter in de comments below!

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Archive
Follow Me
Categorieen
  • Grey Facebook Icon
bottom of page