top of page

Over Mirjam

Yoga, een Passie
 

Sinds 2007, nu bijna 10 jaar, studeer ik yoga en meditatie. Ik ben begonnen als een jong meisje, een student, lichamelijk en metaal uit balans, opzoek naar bestemming.

 

In het begin was de yoga wat uitdagend. Ik kwam mijzelf tegen en mijn inflexibele lichaam. Maar al snel door 1x per week te oefenen vielen er vastgeroestte gedachtes van mij af en kwam ik steeds makkelijker in de yogahoudingen.

 

Ik werd blij, energiek, positief naar anderen en ik kreeg weer visie en leiderschap over mijn leven. 

Daarnaast kwam mijn eetpatroon in balans, begon ik meer te sporten en kon ik beter met stressvolle situaties omgaan. 

De vruchten die ik van de yoga plukte waren zo verrijkend dat ik in 2009 de internationale lerarenopleiding ben gaan doen voor verdieping en het doorgeven van de techniek.

Inmiddels zijn yoga en meditatie een dagelijkse beoefening. Ofwel thuis, maar het liefst gezamenlijk in de vroege ochtenduren in Bergen of Alkmaar.   
Ik kan mijn leven nu niet meer indenken zonder yoga. De yoga heeft nieuwe deuren geopend en een inmens gevoel van vertrouwen en daarmee komende geluk gegeven voor het bewandelen van onbekende paden.​

Naast Kundalini Yoga die we tijdens de les beoefenen ben ik ook bekend met Iyengar yoga, Yinyoga, Hatha yoga en klein beetje PowerYoga.

Opleidingen

2009 - Internationale leraren yogaopleiding Kundalini Yoga

2010- Kinder Yoga Shakta Kaur

2011- Yoga Therapy Training

2015 - Level 2 International Yoga Teacher Training.

2016 - Yoga Coaching Training

bottom of page