Platform for Elevation

& Inner Joy

Follow Me

January 1, 2017

Voor een kleine taart met diameter rond 18 cm en dikte van ongeveer 4 cm.  8-10 kleine stukken.

Recept;

Voor de bodem:

Maal een grote beker paranoten samen met een halve beker zonnebloempitjes, snufje zout, 8-10 dadels, evt 2 eetlepels kokosrasp en evt 1 volle lepel gebroken lijnzaad samen in de keukenmachine.

Voeg als laatste 2 theelepels water toe en laat het even trekken.

Vet de taartbodem in met kokosboter en evt wat kokosrasp. Verdeel daar het deeg over en bak 10 minuten in de oven op 180 graden. Evt wat langer als het deeg nog te nat is.

Voor de vulling:

Half pakje biologische pompoenblokjes van de albert heijn of een kwart van gemiddelde pompoen in blokjes. Stoom deze gaar samen 1 cm fijn gesneden gember en 1 geschilde en in blokjes gesneden kleine of halve zoete bataat. Wanneer zacht; Pureer deze samen tot een gladde massa. Voeg dan 5 eetlepels kokosbloesemsuiker toe en een half pakje soyacuisine/room/creme fraiche. Maak verder op smaak met 1-2 theelepels koek-en-speculaas kruiden of...

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

Categories

Mirjam van Maanen

mirjamvanmaanen@outlook.com

 

www.yogawest.nl

06 202 313 62

LOCATIES

-Schoorl:

Aan de Bovenweg, email mij voor meer details. 

-Bergen:

MoonYogaClub, 

Prins Hendriklaan 7

© 2016 by LichtLicht producties.